Newsletter

Volcano Turbo Wash

Нов супер уред за перење!
SKU: 200099
Manufacturer: Green Master
6,000 din

Специјалистите од Green Master го создадоа првиот во свет патентиран електронски апарат за вибрационо перење VOLCANO Turbo Wash, кој што целосно ја заменува потребата од перење во машина или рачно перење. VOLCANO Turbo Wash е пренослив и практичен апарат кој што можете да го употребувате насекаде – дома, на патување, на одмор, во викендица и слично.
VOLCANO Turbo Wash се состои од мал електронски адаптер, кабел и вибрационен активатор кој што е со големина на портокал.
Со купување на фантастичниот апарат VOLCANO Turbo Wash® ги добивате следните придобивки:
До 100% одличен резултат при перење на секаков вид ткаенини и алишта преку патентиран метод на вибрационо дејство;
Во процесот на перење не се деформираат и оштетуваат алиштата, кое што е особено важно при тенки и фини материјали, трикотажа, памучни и волнени ткаенини, парчиња со многу тантела и апликации;
Ги задржува бојата и структурата на ткаенините;
Штедите до 80% на електроенергија, средства за перење, вода и пари;
Уредот е со мала големина и тежина што овозможува да се користи насекаде:
дома, на пат, на одмор, во викендица;
Висока сигурност и голем работен век;
Безбедност и безопасност при експлоатација;
Покрај сите видови алишта апаратот пере одлично и ќебиња, душеци, постелнини, килими, куфери, патики, чевли, детски играчки (полнети и гумени), полнети работи, марами, капути, крзно и сите други работи што можат да се перат со вода (со придржување кон упатството за перење на конкретната работа издадена од производителот).
Бодови: 22.8