Newsletter

Volcano Silver 3 во 1

Апарат за перење и дезинфекција. Сензација во ултразвучното перење! - Ултразвучна обработка на материјалите, - Магнетна обработка на водата, - Дезинфекција - Nano Silver.
SKU: 20003
Manufacturer: Green Master
5,285 din

Ефектот се постигнува со комбинираното дејство на ултразвучните бранови и перманентното магнетно поле кои делуваат на детергентот благодарение на четирите специјални магнети вградени во апаратот.

Најновата технологија во полето на дезинфекцијата - Nano Silver ги обединува во себе антибактеристките својства на среброто и современите нанотехнологии. Тоа гарантира високоефикасна антибактериска обработка на материјалите без специјални препарати или вриење. Како резултат на нано силвер технологијата детергентот се наситува со милијарди сребрени честички, кои што за кратко се претвораат во сребрени јони со моќно дезинфицирачко дејство. Во процесот на перење материјалите апсорбираат дел од сребрените јони кои се задржуваат подолго време на нив. Благодарение на оваа нова технологија “Volcano Silver Technology” гарантира брзо и ефикасно перење, плакнење, зачувување на боите, структурата и квалитетот на материјалите.

Предности:

-          Ултразвук, магнетна обработка на водата и дезинфекција со Nano-Silver

-          Ги сочувува боите и структурата на материјалите на облеката

-          Извонреден квалитет на плакнење на секаков вид облека и теписи

-          Безбеден за употреба

-          Максимално економичен – штеди вода, струја и детергенти

100% дезинфекција на материјалите, модерен, компактен и ергономски дизајн

“Volcano Silver Technology” е апарат од најновата генерација апарати за перење и дезинфекција кој во себе ги обединува најдобрите карактеристики од сите претходни модели со додавање и на нешто ново што го прави уникатен и најдобар во светски рамки!

Бодови: 21,00