Newsletter

Volcano EXPERT M

Универзален ултразвучен апарат!
SKU: 20014
Manufacturer: Green Master
9,870 din

НАМЕНА
Универзалниот ултразвучен апарат Volcano Expert M е наменет за обработка на:
- вода, водени раствори, течни хранливи продукти (млеко и сокови) за дезинфекција и продолжување на рокот на трајност
- алкохолни пијалаци за подобрување на вкусот, рокот на траење и намалување на штетните компоненти
- зеленчуци и овошје кои што се тешки за миење (марули, спанаќ, брокули, јагоди, грозје, јаболки и сл) за полесно миење и  дезинфекција
- дезинфекција и продолжување на рокото на траење на месото и месните производи и рибата
- Дезинфекција на долен веш, алишта и спортска опрема
- Дезинфекција и чистење на пластични, метални и дрвени кујнски садови и прибор, кујнски крпи и сунгери, и др.
- Дезинфекција и чистење на различен вид на накит, детски играчки, монети, очила, медицински инструменти, машински делови и др.
- Подготовка на ладни чаеви и екстракција на билки и плодови
Начин на употреба: Налејте ја потребната количина на течност во погоден сад со дијаметар на отворот поголем од дијаметарот на сондата. Поставете ја сондата во садот и вклучете го апаратот. Следете ги препораките од упатството за употреба.

Бодови: 39.6