Newsletter

VITAR

Компанијата VITAR е чешка компанија, лидер во производството на додатоци во исхрана во Југоисточна Европа со повеќе од 25 годишно искуство. Компанијата од самиот почеток своето работење го фокусира на континуриран развој и производство на додатоци во исхраната со најдобар квалитет, по модерни формули и произведени според најновите светски здравствени и нутриционистички откритија. Компанијата ги поседува сите неопходни сертификати кои ја гарантираат безбедноста на нејзините производи, а за квалитетот говорат и многубројните задоволни корисници ширум светот, бидејќи нашите производи може да се најдат на пазарите во Америка, Азија и Европа.

Display per page

АКНЕ СТОП - 30 капсули

Ослободете се од акните!
600 din

АКТИВНИ ЗГЛОБОВИ - 30 капсули

Го враќа здравјето и еластичноста на зглобовите, го подобрува движењето!
1,000 din

БИЛЕН СИРУП ЗА МИРЕН СОН - 200 ml

Традиционална течна формула при потешкотии со спиењето!
770 din

БИЛЕН СИРУП БРУСНИЦА - 200 ml

При непријатно печење, болки и потешкотии при мокрење и цисти!
780 din