Newsletter

Victoria Bell's

Magnetic jewlery

Bracelet SB 433

Bracelet
7,760 din

VB Crystal Deodorant - 120 g

Го контролира потењето. Ја отстранува непријатната миризба. Не ги запушува порите. Без мирис, погоден е и за мажи и за жени. Дејствува ефикасно и веднаш. Не остава траги на облеката. 100% природен и безбеден за човековото здравје и животната средина. 24 часовно дејство. Бескрајно економичен- трае најмалку 12 месеци.
765 din

Victoria Bells Алка SB 501 Турмалин - 5 во 1

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
9,960 din

Victoria Bells Алка SB 502 Турмалин - 5 во 1

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
9,960 din

Victoria Bells Магнетна алка SB 428 Турмалин - 5 во 1 Кратка

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
7,665 din

Victoria Bells Медалјон SP 601 Турмалин - 5 во 1

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
5,990 din

Victoria Bells Медалјон SP 602 Турмалин - 5 во 1

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
5,890 din

Алка SB 428 Турмалин - 5 во 1 Долга

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
7,665 din

Алка SB 434 Турмалин - 5 во 1

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
7,665 din

Алка SB 437 Турмалин - 5 во 1 Долга

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
7,665 din

Алка SB 437 Турмалин - 5 во 1 Кратка

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
7,665 din

Алка SB 438 Турмалин - 5 во 1 Кратка

/магнети, инфрацрвени зраци,негативни јони, германиум и турмалин/
7,665 din