Newsletter

VB Crystal Deodorant - 120 g

Го контролира потењето. Ја отстранува непријатната миризба. Не ги запушува порите. Без мирис, погоден е и за мажи и за жени. Дејствува ефикасно и веднаш. Не остава траги на облеката. 100% природен и безбеден за човековото здравје и животната средина. 24 часовно дејство. Бескрајно економичен- трае најмалку 12 месеци.
SKU: 906001
Manufacturer: Victoria Bell's
765 din

Како дејствува Victoria Bell’s Crystal Deodorant?
Воопшто не е здраво да го сопреме потењето, бидејќи преку него ја регулираме константната телесна температура и исфрлањето на отровите. Затоа со Victoria Bell’s Crystal Deodorant нанесуваме заштитен слој без да ги запушуваме порите и на тој начин  создаваме средина во која е невозможна појавата и развојот на бактеријата и така ги отстрануваме предусловите за појава на непријатна миризба по телото и облеката. Покрај тоа кристалниот дезодоранс дејствува антибактериски и штити од широк  спектар на габични и кожно - алергени фактори. Бидејќи природниот кристал е без мирис, слободно може да се користи во комбинација со омилениот парфем. Освен како дезодоранс може да се користи и како средство за чистење на мрсна кожа.
Зошто Victoria Bell’s Crystal Deodorant, а не обичните антиперспиранти?
Досега познатите антиперспиранти се создадени на база на различни алуминиумови соединенија и и вештачки создадени химикалии, кои проникнуваат во кожата и имаат докажано штетно дејство врз човековиот организам и можат да предизвикаат алергии, осипи, иритации и др. Новиот кристален Victoria Bell’s Crystal Deodorant е создаден од 100% безопасни за организмот природни еко продукти - минерални соли и природни антиоксиданти. Лесен е за употреба и носење, и затоа можете да го користите дома, на работа, на забава, на пат или додека спортувате. Покрај тоа Victoria Bell’s Crystal Deodorant е и апсолутно безопасен по животната средина и озонската обвивка зошто не испушта CO2 (за разлика од обичните антиперспиранти). Во денешното се побрзо, подолготрајно и постресно секојдневие секој од нас има потреба од подолготрајна заштита. Токму затоа револуционерната формула на Victoria Bell’s Crystal Deodorant Ве заштитува од непријатната миризба цели 24 часа. Останувате свежи и сигурни во себе, независно од тоа каде сте и што правите. Victoria Bell’s Crystal Deodorant ќе Ви помогне да се справите и со друг непријатен за сите проблем - трагите од антиперспирант по облеката. Со овој кристален деодоранс засекогаш ќе заборавите на овој проблем, зошто тој никогаш нема да остави било каква трага врз Вашата облека.
Начин на употреба: Victoria Bell’s Crystal Deodorant е лесен за употреба и чување. Намокрете го со малку вода и нанесете го врз кожата. За максимален ефект се препорачува користењето на деодорансот да биде веднаш по бањање и тогаш се нанесува директно врз мократа кожа. Victoria Bell’s Crystal Deodorant не ветрее, не ги губи квалитетите доколку го заборавите отворен и може без проблеми да стои во бањате доколку не се мокри.

Бодови: 3.06