Newsletter

VB Collagena clinic & Aloe professional

Создадена по најсовремени технологии, со употреба на високоактивни компоненти, козметичките серии VB collagena претставуваат вистински предизвик за секоја дама,која сака да води беспрекорна грижа за својата кожа со видливи резултати.

 

Интензивен крем за лице, врат и деколте BIOACTIVE - 30 ml

Уникатен состав со 4 патентирани формули! За сува до нормална кожа - ден&ноќ! Без вештачки бои, ароми и конзерванси, синтетички состојки,етилен- оксид!
1,840 din

Интензивен серум за лице, врат и деколте BIOACTIVE - 50 ml

Уникатен состав со 3 патентирани формули! Без вештачки бои, ароми и конзерванси, петролејни деривати, алкохол!
2,485 din

Интензивен серум за ообласта околу очите со подигнувачко дејство на горниот капак BIOACTIVE - 15 ml

Уникатен состав со 3 патентирани формули! Без вештачки конзерванси, ароми и бои, петролејни деривати, алкохол!
1,530 din

VB Lift серум (75ml)

Lift серум за секој тип кожа!Брза и професионална грижа со моментален ефект!
2,000 din

VB Активен крем „Тајната на убавината“ со долготрајно избелувачки ефект и природна UVA-UVB заштита - 75 мл

Сензационална целосна промена на надворешниот изглед - брчки, пори, рапавост, дамки исчезнуваат моментално!
3,100 din

VB Депигментирачки крем (75 ml)

Депигментирачки крем за сите типови кожа! Депигментирачки ефект и грижа за кожата на лицето!
2,300 din

VB Депигментирачки серум (35ml)

За брз и траен депигментирачки ефект со потхранување на лицето!
2,000 din

VB Серум за областа околу очите - 35 ml

Серум за областа околу очите за сите типови кожа!Професионална грижа за кожата околу очите!
995 din

VB Хидратирачки крем за сува до нормална кожа - 75 ml

Хидратантен крем за сува до нормална кожа!
995 din