Newsletter

Stoneline

STONELINE се единствените садови за готвење во светот со патентирана камена облога, која овозможува подготвената храна да ги задржи истиот неверојатен вкус и квалитет, како да е подготвена врз вистински камен.

Правоаголна ѓувеч тава (34x24 cm) со стаклен капак со дозер

Модерен, стилски, со нелеплива камена облога!
21,500 din

Тава XXL за шницли и риба, со стаклен капак

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
14,800 din

Длабока тава за готвење 28 cm

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
13,760 din

Комплет даски за сечење со антибактериска подлога- 2 парчиња

Бидете една од првите домаќинки која ќе се обезбеди со ПРВИТЕ ВО СВЕТОТ даски за сечење со антибактериска подлога!
7,500 din

Комплет кујнски садови за готвење од 8 дела

Голем комплет садови за сите гурмани и љубители на домашната храна!
49,700 din

Коцкаста тава со стаклен капак и дозер 24cm*24cm

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
4,360 din

Ренде со антибактериска подлога

Незаменлив помошник во секоја кујна за брза подготовка и сецкање на храна!
9,970 din

Тава (Ø 24 см)

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
10,570 din

Тава за палачинки 25 cm

Подгответе вкусни палачинки брзо, лесно и без капка масло!
8,675 din