Newsletter

Stoneline

STONELINE се единствените садови за готвење во светот со патентирана камена облога, која овозможува подготвената храна да ги задржи истиот неверојатен вкус и квалитет, како да е подготвена врз вистински камен.

Грил-тава EIGER

Бодови: 72 Грил-тава "EIGER" за готвење. Помалку маснотии. Со термичкиотпорен стаклен капак.
18,500 din

Длабока тава за готвење (Ø 24)

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
11,000 din

Капак за тава/тенџере Ø24

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
1,745 din

Капак за тава/тенџере Ø28

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
2,050 din

Капак со дозер за квадратна тава 24 см

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
1,950 din

Капак со дозер за квадратна тава 28 см

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
3,100 din

Комплет кујнски садови за готвење од 13 делови

Сонот на секое семејство!
108,500 din

Комплет од 8 дела FUTURE (со цедалка на капакот)

Топ производ со иновативен дизајн!
58,000 din

Коцкаста грил тава со две вдлабнатини

Излет во Вашиот дом!
13,760 din

Коцкаста тава со стаклен капак-дозер 28*28

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
18,250 din