Newsletter

Stolz

Уште една германска компанија помеѓу партнерите на Green Master со повеќе од 60 години искуство во духот на „Традиција и квалитет- оригинални рецепти“. Можете да уживате во германскиот квалитет и да и обезбедите бепрекорна нега на Вашата кожа. Внимателно одбраните производи за лице и тело се во големи пакувања, со висока биолошка активност и брз ефект по фантастично примамливи цени.

Гел-балсам со ѓаволски нокт - 250мл

За здрави и подвижни зглобови!
650 din

Гел-балсам со црвени листови од лоза - 250 мл

За уморни нозе и проширени вени!
650 din

Конски гел-балсам - 250мл

При болки и дискомфорт на мускули и зглобови!
540 din

Коњски гел-балсам со екстракт од билки - 500мл

При болки и дискомфорт на мускули и зглобови!
830 din

Крем со алое вера - 250мл

За здрава и свежа кожа!
540 din

Крем со алпски билки -250мл

За релаксација и тонус на Вашето тело!
540 din

Крем со арника - 250мл

За движење без болка!
540 din

Крем со див костен - 250мл

За уморни нозе и проширени вени!
540 din

Крем со екстракт од морски алги - 500 мл

Вашата кожа има потреба од витамини, минерали и масни киселини!
830 din

Крем со јојоба и камилица - 150мл

Возобновете ја и смирете ја Вашата кожа!
500 din

Крем со маслиново масло - 250мл

Нежна грижа за Вашата кожа со долга историја!
540 din

Крем со масло од чајно дрво - 250мл

За здрава и смирена кожа!
1,130 din