Newsletter

Stolz

Уште една германска компанија помеѓу партнерите на Green Master со повеќе од 60 години искуство во духот на „Традиција и квалитет- оригинални рецепти“. Можете да уживате во германскиот квалитет и да и обезбедите бепрекорна нега на Вашата кожа. Внимателно одбраните производи за лице и тело се во големи пакувања, со висока биолошка активност и брз ефект по фантастично примамливи цени.

Крем со соли од Мртво море- 250 мл

За нега на чувствителната кожа!
1,030 din

Крем со цветни есенции на Бах - 250 мл

Возобновете си ја кожата и бидете во хармонија!
768 din

Крем-балсам со ѓаволски нокт - 500мл

За здрави и подвижни зглобови!
830 din

Мечкин гел балсам со алпски билки- 250 мл

Феноменален ефект на традиционална германска формула против болки со силен затоплувачки ефект!
780 din

Силиконска лупачка за лук

Супер помошник на секоја домаќинка!
300 din

Супер отварач

Успешно ги заменува опасните методи за отварање на тегли и шишиња!
508 din

Термофор

Стар и ефикасен метод за намалување на болките со топла вода!
1,246 din

Точило за ножеви

Остри за секунда многу лесно и безбедно!
668 din

Балсам за груба кожа - 250мл

За свилено мека кожа!
540 din

Балсам за стапала - 250мл

Специјална грижа за уморени стапала!
540 din

Гел за разладување - 250мл

За разладување и освежување! За намалување на температурата!
540 din

Гел со див костен и листови од лоза - 250мл

За уморни нозе и проширени вени!
1,000 din