Newsletter

Stolz Крем со зеленоусна школка - 250 ml

Ослободете се од болката во зглобовите!
SKU: 51328
Manufacturer: Stolz
635 din

Дејство: Го потпомага нормалното функционирање на зглобовите, тетивите и мускулите. Екстрактот од зеленоусна школка дејствува активно за потхранување и релаксација на зглобовите и мускулите. Маслото од алпски клек има противвоспалително дејство. Во комбинација со камфорот, еукалиптусот и глицеринот му помагаат на телото брзо да се опорави после тешки физички оптоварувања, и во исто време ја потхранува кожата.

Активни состојки: екстракт од зеленоусна школка и еукалиптус, камфор, масlо от алпски клек, глицерин.

Бодови: 4,62