Newsletter

Stolz Крем со еленска маст и витамин Е – 250 ml

Перфектна нега на сувата и испукана кожа!
SKU: 51327
Manufacturer: Stolz
555 din

Кремот со еленска маст и витамин E содржи ланолин и глицерин, кој овозможува оптимална нега на сувата, испукана или груба кожа по целото тело. Кремот се апсорбира бавно во кожата и истовремено  делува како заштитен слој. Може да се употребува за секојдневна нега на вашето тело. Еленската маст е традиционално средство за заштита и нега на чувстителна и иритирана кожа. Витаминот Е е моќен антиоксиданс кој помага во борбата со слободните радикали. Ја одржува еластичноста на кожата и има способност за заштита на липидите и колагенските влакна од оксидација.

Бодови: 4