Novosti

Stolz Крем со екстракт од компири – 100 ml

Уникатна старинска рецепта за уморена и отечена кожа на лицето!
SKU: 51330
Manufacturer: Stolz
370 din

Уникатна старинска рецепта со екстракт од компири. Моќна хидратирачка крема со скапоцени состојки, кои помагаат кожата да остане еластична и мека. Кремата се апсорбира брзо и остава пријатно чувство. Екстрактот од компир содржи калиум и витамини, особено витамин Ц. Кремот со екстракт од компир се препорачува за отечено лице, дамки на кожата, уморена кожа, измазнување на брчки и за омекнување на сувата кожа.

Бодови: 2,68