Newsletter

Sanct Bernhard

Куќата на билките Sanct Bernhard е германска компанија со преку 100 годишно искуство во создавање и понуда на биолошко активни додатоци во исхраната во согласност со сите пропишани меѓународни стандарди за квалитет.

АЛОЕ 1000 ml

За вистинско здравје и убавина!
2,995 din

Алое вера + Витамини -100 капсули

Бидете здрави со „Кралицата на растенијата“!
5,180 din

Амино-комплекс – 200 капсули

Структурни елементи за формирање и возобновување на телото!
5,300 din

Артичок и Папаја – 160 таблетки

Повторно да ја вкусиме радоста на храната! Не за гасовите и надуениот стомак!
3,100 din

АФА – 120 таблетки

Еликсир за мозокот и телото!
5,990 din

Ацерола капсули - 300 капсули

Заштитете го организмот со екстракт од Aцерола -плод со највисока концентрација на Витамин C!
5,145 din

Бел трн – 90 капсули

Детоксикант број 1!
5,335 din

Бонбони со балсам од жалфија – 150 g

Благотворни при кашлица и зарипнат глас! Со пријатен вкус!
1,230 din

Витамин C + цинк со продолжено ослободување – 180 капсули

Со продолжено ослободување за максимален ефект! За јакнење на имунитетот!
3,150 din

Витамини за деца – 130 таблетки

Здрав имунолошки систем за Вашите деца!
2,610 din

Ѓаволски нокт – 120 капсули

Ефикасна формула против артритис, остеоартритис, ревматичен артритис и артроза!
4,500 din

Гинко Билоба – 150 капсули

Број 1 за свеж ум и добра концентрација!
6,150 din