Newsletter

Sanct Bernhard

Куќата на билките Sanct Bernhard е германска компанија со преку 100 годишно искуство во создавање и понуда на биолошко активни додатоци во исхраната во согласност со сите пропишани меѓународни стандарди за квалитет.

Изофлавони од црвена детелина - 60 капсули

За хормонален комфор на жената со чудесната моќ на црвената детелинка!
6,850 din

Јаболкови влакна - 55 таблетки за жвакање

За здрав дигестивен систем и редовна столица!
2,695 din

Колаген плус – 475 грама

Збогатена и уште помоќна растворлива формула!
5,485 din

Коприва плус – 300 таблетки

Против воспаленија и камења во бубрезите, со моќен диуретски и детоксифицирачки ефект!
4,560 din

Крилово малсо – 60 капсули

Најмоќниот Омега 3 антиоксидант во светот!
6,900 din

Куркума - 60 капсули

Кралицата на лековитите зачини!
5,610 din

Ленти за мерење на pH во урината - 99 ленти

Измерете ја pH вредноста на Вашиот организам преку урината и превземете мерки!
770 din

Магнезиум – 250 таблетки

Обезбедете ја дневната потреба на магнезиум по супер цена!
1,975 din

Мака + Сила за него и неа - 120 капсули

За нежни, страсни и незаборавни ноќи . Волшебна формула која го зголемува либидото како на мажот, така и на жената!
5,600 din

Минесан во прав – 200г

Нова растворлива формула! Алкализирајте го организмот!
2,825 din

Моринга - 240 капсули

Чудото на Ајурведската медицина!
6,100 din

Поточарка + магнезиум - 180 таблетки

При грип, настинки и проблеми со респираторниот систем!
2,900 din