Newsletter

Sanct Bernhard

Куќата на билките Sanct Bernhard е германска компанија со преку 100 годишно искуство во создавање и понуда на биолошко активни додатоци во исхраната во согласност со сите пропишани меѓународни стандарди за квалитет.

Vitamin C sustained release

Со продолжено ослободување за максимален ефект! Заштитете си го организмот!
1,920 din

Глог – 120 дражеи

Најдобриот пријател на срцето! Докажан низ годините!
4,190 din

Глукоманан - 42 кесички

Со докажан ефект! Ослабете и скротете го апетитот!
5,800 din

Ѓумбир - 250 таблетки

Уште едно од чудата на кинеската медицина!
3,830 din

Дражеи за нервниот систем - 200 дражеи

За живот без стрес!
5,335 din

Ензими за дигестивниот тракт со витамин С – 90 капсули

При проблеми со желудникот, гасови и подуеност на стомакот!
2,890 din

Еротисан еликсир - 1000 ml

Енергија, сила и страст!
6,850 din

Ехинацеа – био сок - 200 ml

Царицата на имунитетот! За деца и возрасни! Без конзерванси!
3,870 din

Железо + Витамин С - 180 капсули

Супер формула против анемија!
4,200 din

Zen Sen

Коренот на животот - за младост и долговечност!
7,600 din

Зелено кафе - 120 капсули

За да ја добиете посакуваната фигура!
6,850 din

Зеленоусна школка плус – 120 капсули

Нова збогатена формула со неверојатен ефект!
7,210 din