Newsletter

Neoguard life

Магнетен повеќенаменски производ од новата генерација!
SKU: 20006
Manufacturer: Green Master
2,990 din

Намена: Neugard Life претставува високотехнолошки производ наменет за:
- магнетна терапија
- магнетна обработка на водата
- енергетско-информационо структурирање
на вода, течности и храна
- заштита од негативни надворешни влијанија
- енергетски баланс на организмот
Neugard Life е составен од херметичко тело, повеќе поларен магнетен систем, биолошко активен препарат и сликовита апликација со позитивни пораки.
Специјално проектираниот повеќе поларен магнетен систем обезбедува еднонасочно магнетно зрачење на магнетното поле со висок степен на магнетна индукција и тенка граница помеѓу половите. На тој начин се обезбедува длабоко продирање на магнетното поле и ефикасно дејство врз ткивата- неколку пати поефикасно од вообичаените магнетни апарати. Покрај тоа овој производ се состои само од еден диск кој што потполно ја заменува потребата од два или повеќе дискови од старите генерации на магнетни производи. Апаратот нема потреба од дополнително надворешно полнење.
Карактеристики на производот: Магнетна индукција 2000 Gs ± 10%; 6 поларен систем Neoguard Life потпомага за намалување на болки од секаков вид – главоболки, мигрени, ремватични и трауматски болки во пршлените и зглобовите, болки во мускулите и др. Neoguard Life помага за побрзо заздравување на отоци и хематоми при надворешни физички повреди на меките ткива, го забрзува зараснувањето на коските и др.
Начи на употреба на NEOGUARD LIFE: за разлика од другите производи при кои што се употребува само северниот или јужниот пол на магнетот, Neoguard Life користи истовремено 6 магнетни пола.
Бодови: 12.00