Newsletter

Inovations

Dafi - шише за прочистување вода bordo - 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Dafi - шише за прочистување вода zelena - 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Dafi - шише за прочистување вода zuta- 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Dafi - шише за прочистување вода сино - 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Dr. Silver mini

За 10000 литри сребрена вода!
3,760 din

Rezervni filteri – 2 komada bordo

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada svetlo plavi

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada zeleni

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada žuti

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Volcano Silver 3 во 1

Апарат за перење и дезинфекција. Сензација во ултразвучното перење! - Ултразвучна обработка на материјалите, - Магнетна обработка на водата, - Дезинфекција - Nano Silver.
5,285 din

Активатор за жива и мртва вода - VODOLEK

Намената на активаторoт VODOLEK е создавање на електро-хемиска активација на водата за пиење со цел добивање на католит (алкална вода, наречена уште „жива” вода) и анолит ( кисела вода, наречена уште „мртва” вода).
9,970 din