Novosti

Dom

Home products

Čarobno sredstvo protiv mrlja Bionur - 300 g

Хокус-Покус.... и дамките ги нема!
770 din

Stoneline Tiganj za roštilj Eiger sa poklopcem

Бодови: 72 Грил-тава "EIGER" за готвење. Помалку маснотии. Со термичкиотпорен стаклен капак.
18.500 din

Stoneline Duboki tiganj 24cm

Za ukusno,zdravo,dijetalno i ekonomično spremanje hrane.
11.000 din

Stoneline Duboki tiganj 28cm

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
13.760 din

Stoneline Poklopac za tiganj/šerpa 24cm

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
1.745 din

Stoneline Poklopac za tiganj/šerpa 28cm

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
2.050 din

Stoneline poklopac sa dozerom za kockasti tiganj 24cm

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
1.950 din

Stoneline poklopac sa dozerom za kockasti tiganj 28cm

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
3.100 din

Stoneline set daske za rezanje sa antibakterijskom podlogom - 2 komada

Бидете една од првите домаќинки која ќе се обезбеди со ПРВИТЕ ВО СВЕТОТ даски за сечење со антибактериска подлога!
7.500 din

Stoneline kuhinjskog posuđa od 13 delova

SAN SVAKE PORODICE
108.500 din