Newsletter

Home

Home products

Rezervni filteri – 2 komada bordo

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada svetlo plavi

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada zeleni

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada žuti

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Volcano EXPERT M

Универзален ултразвучен апарат!
9,870 din

Volcano Silver 3 во 1

Апарат за перење и дезинфекција. Сензација во ултразвучното перење! - Ултразвучна обработка на материјалите, - Магнетна обработка на водата, - Дезинфекција - Nano Silver.
5,285 din

Volcano Turbo Wash

Нов супер уред за перење!
6,000 din

Wave Guard

Заштитете се од штетното дејство на мобилните телефони!
800 din

Активатор за жива и мртва вода - VODOLEK

Намената на активаторoт VODOLEK е создавање на електро-хемиска активација на водата за пиење со цел добивање на католит (алкална вода, наречена уште „жива” вода) и анолит ( кисела вода, наречена уште „мртва” вода).
9,970 din

Балсам за кожа и дрво - 150 мл

Со природен пчелин восок! Чисти, импрегнира и се грижи за облека, чевли и мебел од кожа. Германско прозводство и квалитет!
598 din

Бамбусова крпа за садови Bamboo Dish Premium

Заменете ги вообичаените сунгери за садови со крпата ЧУДО!
499 din