Newsletter

Hygiene

2-фазен универзален препарат за чистење Bionur - 500 ml.

Иновативна формула! Моќно универзално активно средство за чистење особено ефикасно против масни дамки! Средство за чистење со две различни компоненти во едно пакување!
1,456 din

Volcano Silver 3 во 1

Апарат за перење и дезинфекција. Сензација во ултразвучното перење! - Ултразвучна обработка на материјалите, - Магнетна обработка на водата, - Дезинфекција - Nano Silver.
5,285 din

Препарат за чистење на полирани површиниBIONUR – 300 g

Со тројно дејство: чисти, полира и ги заштитува површините!
600 din

Препарат за чистење на тоалет BIONUR – 750 ml

Ефикасен против бигор и замастувања. Со свеж мирис на цитрус. Без хлор!
650 din

Течен детергент за перење алишта BIONUR за блескаво бело перење - 1500 ml

Го спречува посивувањето и ја обновува белата боја на алиштата
780 din

Eколошки течен детергент за перење BIONURсо сапунено оревче - 1000 ml

Природно еколошко средство за перење! „Индиското“ оревче (Sapindus mukorossi) кое е богато со сапунини е најголем хит во современите еколошки производи за перење, миење и чистење
1,000 din

Бамбусова крпа за садови Bamboo Dish Premium

Заменете ги вообичаените сунгери за садови со крпата ЧУДО!
499 din

Волшебник против дамки BIONUR – 220 g

Хокус-Покус.... и дамките ги нема!
770 din

Комплет универзални крпи Color Set Premium (3бр.)

Крпи со кои совршено ке ги исчистите сите простории!
915 din

Комплет универзални сунгери за дома SpongeSet Premium (5 бр.)

Сунѓери кои прават чуда во вашиот дом!
915 din