Newsletter

Green Master

Супер Бамбусови Чорапи ACTIVE THERAPY темно сива

Со Алое Вера! Комфор, тонус и подобра циркулација! Со заштитниот знак на Green Master! Величина: 35-38 Боја: темно сива
300 din

Супер Бамбусови Чорапи ACTIVE THERAPY темно сиви

Со Алое Вера! Комфор, тонус и подобра циркулација! Со заштитниот знак на Green Master! Величина: 43 - 46 Боја: темно сиви
300 din

Супер Бамбусови Чорапи ACTIVE THERAPY темно сиви

Со Алое Вера! Комфор, тонус и подобра циркулација! Со заштитниот знак на Green Master! Величина: 39 - 42 Боја: темно сиви
300 din

Супер Бамбусови Чорапи ACTIVE THERAPY црни

Со Алое Вера! Комфор, тонус и подобра циркулација! Со заштитниот знак на Green Master! Величина: 39 - 42 Боја: црна
300 din

Супер Бамбусови Чорапи ACTIVE THERAPY црни

Со Алое Вера! Комфор, тонус и подобра циркулација! Со заштитниот знак на Green Master! Величина: 43 - 46 Боја: црни
300 din

Супер Бамбусови Чорапи ACTIVE THERAPY црни

Со Алое Вера! Комфор, тонус и подобра циркулација! Со заштитниот знак на Green Master! Величина: 35-38 Боја: црна
300 din

Универзална бамбусова крпа 6 слоја

6 слоја со врвен квалитет! Поголема димензија!!!
770 din

Универзална бамбусова крпа 8 слоја

8 слоја со врвен квалитет!
650 din

Универзална бамбусова крпа Bamboo Multi-Purpose Premium - розева

Поголема димензија!!! Неверојатна мекост!!!
499 din

Универзална крпа Multi-Purpose Premium - жолта

Крпа со која совршено ке ги исчистите сите простории!
380 din

Универзална крпа Multi-Purpose Premium -зелена

Крпа со која совршено ке ги исчистите сите простории!
380 din

Универсална кърпа Multi-Purpose Premium - сива

Крпа со која совршено ке ги исчистите сите простории!
380 din