Newsletter

Green Master

Wave Guard

Заштитете се од штетното дејство на мобилните телефони!
800 din

Активатор за жива и мртва вода - VODOLEK

Намената на активаторoт VODOLEK е создавање на електро-хемиска активација на водата за пиење со цел добивање на католит (алкална вода, наречена уште „жива” вода) и анолит ( кисела вода, наречена уште „мртва” вода).
9,970 din

Бамбусова крпа за садови Bamboo Dish Premium

Заменете ги вообичаените сунгери за садови со крпата ЧУДО!
499 din

БИОМАГНЕТНА ПРОСТИРКА ЗА СТОЛ

БИОМАГНЕТНА ТЕРАПИЈА Удобност и релаксација во Вашиот дом, при возење и работа во канцеларија!
16,100 din

Дермавитал сапун со 10 билки

Да се погрижиме за младоста и здравјето на кожата! Произведен по специјална технологија во Белгија!
300 din

Детска четка за заби со Нано Злато

ГИ ИЗБЕЛУВААТ ЗАБИТЕ И ЈА ОСВЕЖУВААТ УСНАТА ПРАЗНИНА!
600 din

КАРДИОВИТ - 30 капсули

За здраво срце и кардиоваскуларен систем! Го нормализира нивото на холестерол!
995 din

Комплет универзални крпи Color Set Premium (3бр.)

Крпи со кои совршено ке ги исчистите сите простории!
915 din

Комплет универзални сунгери за дома SpongeSet Premium (5 бр.)

Сунѓери кои прават чуда во вашиот дом!
915 din

Крпа за оптикаOptic Cloth Premium

Крпa со која совршено ќе ги исчистите Вашите очила!
300 din

Крпи Color Trap 2 in 1 – против обојување наоблека и за отстранување на дамки од облека -20 парчиња

Магнет за ефикасно впивање на вишокот боја и нечистотија од алиштата!
499 din

Мagnolia Silver

Магнетен декарбонизатор со дезинфицирачко дејство. Двоен ефект за подобро перење и миење на садови!
1,725 din