Newsletter

Green Master

Dr. Silver - сребрена вода - 75 мл. спреј - 150 ppm

Висококонцентриран раствор на сребрена вода во спреј практичен за надворешна и внатрешна употреба!
600 din

Dr. Silver mini

За 10000 литри сребрена вода!
3,760 din

Magic Nuudels - биоразградлив детски конструктор

Биоразградлив едукативен детски конструктор!
925 din

Neoguard life

Магнетен повеќенаменски производ од новата генерација!
2,990 din

Volcano Dr Silver Plus

За 20000 литри сребрена вода!
5,985 din

Volcano EXPERT M

Универзален ултразвучен апарат!
9,870 din

Volcano Silver 3 во 1

Апарат за перење и дезинфекција. Сензација во ултразвучното перење! - Ултразвучна обработка на материјалите, - Магнетна обработка на водата, - Дезинфекција - Nano Silver.
5,285 din

Volcano Turbo Wash

Нов супер уред за перење!
6,000 din

Volcano Zapper

Фреквентен генератор за селективно уништување на патогени микроорганизми!
9,870 din