Newsletter

Equilibra

Equilibra италијанска компанија, апсолутен лидер на италијанскиот пазар за додатоци во исхрана и природна козметика со повеќе од 25 годишно искуство. Козметичките производи се со висока концентрација на Алое Вера сертифицирани по IASC. Производите се произведени по формули кои гарантираат висока толерантност, со природни состојки, без SLS, SLES, парабени и алергени. Сите производи се дерматолошки тестирани!

Чај за дигестивен систем – 15 филтер кесички

Ја олеснува работата на дигестивниот систем!
765 din

Чај за регулирање на столицата – 15 филтер кесички

При проблеми со нередовна столица и запек!
765 din

Чај за релаксација – 15 филтер кесички

За опуштање и релаксација на организмот!
765 din

Чај од зелено кафе – 15 филтер кесички

Вкусен чај за прочистување на организмот!
765 din

Чист екстра сок од Алое Вера 1000 ml

За здравје, младост и убавина!
3,100 din

Чист екстра сок од Алое Вера 500 ml

За здравје, младост и убавина!
1,690 din