Newsletter

Чај за регулирање на столицата – 15 филтер кесички

При проблеми со нередовна столица и запек!
SKU: 30273
Manufacturer: Equilibra
765 din

Состав:

Семе од див копар, корен од сладок корен, листови од сена (Cassia acutifolia), корен од едногодишна ливадарка и корен од репа.

Дејство:

Внимателно одбрана комбинација на билки кои делуваат благопријатно врз работата на дигестивниот систем и прочистувањето на цревата. Се препорачува за луѓе кои што имаат проблем со нередовна столица и запек.

Начин на употреба: 1 филтер кесичка навечер, се потопува во 250 ml врела вода и се остава да отстои 3-5 минути, по што може да се пие.

Бодови: 2.29