Newsletter

Dr. Silver - сребрена вода - 75 мл. спреј - 150 ppm

Висококонцентриран раствор на сребрена вода во спреј практичен за надворешна и внатрешна употреба!
SKU: 20028
Manufacturer: Green Master
600 din

Сребрените наночестички го стимулираат обновувањето на оштетените ткива и придонесуваат за нивна побрза регенерација.

Дејство и ефекти:

-          Сребрената вода има широк спектар на делување без да ги оштети клетките на телото

-          Сребрената вода може да се употребува за дезинфекција на овошје и зеленчук.

-          Се употребува успешно за побрзо опоравување по боледување и по диети за слабеење заради влијанието на сребрените наночестички врз имунолошкиот систем.

-          Сребрената вода е исклучително ефикасна при третман на некои кожни проблеми, лузни, рани и кожни инфекции.

-          Сребрената вода делува ефикасно и ги елиминира габичките (кандида), бактериите и вирусите.

Дополнително дејство на сребрената вода:

-          Редовни гаргари на грлото и прскање на сребрена вода во носните шуплини ќе помогнат да бидат уништени патогените вируси и ќе ве заштити од грипот и настинките.

-          Непријатниот мирис на пот се должи на микроорганизмите кои се развиваат при потењето. Прскањето во зоните на телото каде се потиме ќе го отстранат непријатниот мирис на потта.

Начин на употреба:

-          Надворешно – насочете го спрејот на местото коешто сакате да го испрскате и притиснете на распрскувачот.

-          Внатрешно – 1-3 пати на ден по 7 прскања (1 мл) директно во устата.

Бодови: 2.16

Бодови: 2.16