Newsletter

Dr. Nature

Dr.Nature е марка која во себе спојува неколку производни серии, кои содржат веќе докажани природни биолошко-активни компоненти кои со задоволство ги употребуваат стотици илјади задоволни клиенти на Green Master насекаде во светот. Производите на  Dr.Nature се високо ефикасни, гарантираат брзи резултати, исклучителен квалитет и долготраен ефект. Овозможуваат брза и сигурна подршка на организмот во постигнување на баланс и хармонија со природата.

Гинко плус - 30 капсули

За подобра концентрација и меморија!
770 din

Имуно комплекс - 60 капсули

За силен имунолошки систем!
770 din

Камфорна габа - 60 капсули

Јин-Јан габа - моќен имуномодулатор и адаптоген
3,500 din

Кардио комплекс - 60 капсули

За здраво срце и кардиоваскуларен систем!
3,000 din

КАРДИОВИТ - 30 капсули

За здраво срце и кардиоваскуларен систем! Го нормализира нивото на холестерол!
995 din

Кардиовит – 473 ml

За здраво и силно срце!
5,300 din

Киндер комплекс - 60 капсули

За силен детски имунитет!
3,000 din

Коензим Q 10 - 30 капсули

Енергија и младост по најдостапна цена!
1,530 din

Комплекс дигетив плус - 473ml

Супер формула за целосно внатрешно прочистување!
3,000 din

Комплекс калциум од корали со витамини иминерали - 946ml

100% чист, јонизиран лесно апсорбирачки калциум од корали во течна формула за максимален ефект!
4,600 din

Комплекс морски минерали, алги и сребро - 946ml

Детоксикација и ревитализација на клеточно ниво!
5,300 din

Комплекс од седум супер плодови - 946ml

Уникатна течна формула, која што нуди комбинација за подобро здравје од седумте светски најпознати растенија по нивните супер лекувачки својства!
4,300 din