Newsletter

Dr. Nature

Dr.Nature е марка која во себе спојува неколку производни серии, кои содржат веќе докажани природни биолошко-активни компоненти кои со задоволство ги употребуваат стотици илјади задоволни клиенти на Green Master насекаде во светот. Производите на  Dr.Nature се високо ефикасни, гарантираат брзи резултати, исклучителен квалитет и долготраен ефект. Овозможуваат брза и сигурна подршка на организмот во постигнување на баланс и хармонија со природата.

Aгарикус блазеи - 60 капсули

Најперспективната габа за помошна терапија во онкологијата
3,000 din

Dr.Nature IQ макс - 30 таблетки

Најдобрата формула за јакнење на меморијата и концентрацијата!
1,430 din

Алерџи комплекс - 60 капсули

Со моќно антиалергиско дејство!
3,000 din

Алое вера гел - 946ml

Вистинскиот „природен исцелител”! Сертифициран од IASC!
3,000 din

Алое Вера Сок со брусница 946 ml

Органски сок од Алое Вера (99,7% Aloe Vera Barbadensis Miller) со додаток брусница за пријатен вкус!
3,000 din

Алое Вера Сок со портокал и манго 946 ml

Органски сок од Алое Вера (99,7% Aloe Vera Barbadensis Miller) со додаток портокал и манго за пријатен вкус!
3,000 din

Аурикуларија - 60 капсули

Печурката на Јуда во форма на човечко уво!
3,000 din

Брејн комплекс - 60 капсули

За здрав нервен систем, добро памтење и циркулација!
3,000 din

Витамин Д3 – 473 ml

Еден од најважните за човечкото здравје!
5,000 din

Витамин С комплекс – 473 ml

Витаминот на животот!
3,000 din

Волчји трн– Омега 3-6-7-9 – 946 ml

Со силата на легендарниот волчји трн!
5,800 din

Гастро комплекс - 60 капсули

За здрав дигесивен систем!
3,000 din