Newsletter

Home

Home products

Правоаголна ѓувеч тава (34x24 cm) со стаклен капак со дозер

Модерен, стилски, со нелеплива камена облога!
21,500 din

Препарат за чистење на полирани површиниBIONUR – 300 g

Со тројно дејство: чисти, полира и ги заштитува површините!
600 din

Променлив филтер Classic Aqua Balance pH+

За да ги задоволи современите потреби на своите клиенти компанијата Dafi создаде нов филтер за вода Dafi Aqua balance pH+. Овие филтри имаат уникатно дејство: ја алкализираат водата од чешма преку специјални керамички мембрани. Дополнително филтрите имаат можност да ги намалат штетните примеси во водата од чешма.
1,550 din

Променлив филтер Unimax Aqua Balance pH+

Се грижи за балансирање на pH вредноста на Вашето тело! За да ги задоволи современите потреби на своите клиенти компанијата Dafi создаде нов филтер за вода Dafi Aqua balance pH+. Овие филтри имаат уникатно дејство: ја алкализираат водата од чешма преку специјални керамички мембрани. Дополнително филтрите имаат можност да ги намалат штетните примеси во водата од чешма.
1,865 din

Професионална крпа за прозорец Professional Window Cloth

Суперефикасна крпа од ултрамикрофибер Premium Ultra Microfiber System-High Tech Korean Quality со која ќе заблескаат сите стаклени површини!
770 din

Професионална крпа за прозорци и автомобилизелена Professional Window Cloth

Суперефикасна крпа од ултрамикрофибер Premium Ultra Microfiber System-High Tech Korean Quality со која ќе заблескаат сите стаклени површини!
999 din

Професионална универзална крпа ProfessionalMulti-Purpose Cloth

Суперефикаснa крпa од ултрамикрофибер!
770 din

Ренде со антибактериска подлога

Незаменлив помошник во секоја кујна за брза подготовка и сецкање на храна!
9,970 din

Силиконска лупачка за лук

Супер помошник на секоја домаќинка!
300 din

Супер отварач

Успешно ги заменува опасните методи за отварање на тегли и шишиња!
508 din

Тава (Ø 24 см)

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
10,570 din

Тава XXL за шницли и риба, со стаклен капак

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
14,800 din