Newsletter

Home

Home products

Комплет кујнски садови за готвење од 8 дела

Голем комплет садови за сите гурмани и љубители на домашната храна!
49,700 din

Комплет од 8 дела FUTURE (со цедалка на капакот)

Топ производ со иновативен дизајн!
58,000 din

Комплет универзални крпи Color Set Premium (3бр.)

Крпи со кои совршено ке ги исчистите сите простории!
915 din

Комплет универзални сунгери за дома SpongeSet Premium (5 бр.)

Сунѓери кои прават чуда во вашиот дом!
915 din

Коцкаста грил тава со две вдлабнатини

Излет во Вашиот дом!
13,760 din

Коцкаста тава со стаклен капак и дозер 24cm*24cm

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
4,360 din

Коцкаста тава со стаклен капак-дозер 28*28

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
18,250 din

Крпа за оптикаOptic Cloth Premium

Крпa со која совршено ќе ги исчистите Вашите очила!
300 din

Крпи Color Trap 2 in 1 – против обојување наоблека и за отстранување на дамки од облека -20 парчиња

Магнет за ефикасно впивање на вишокот боја и нечистотија од алиштата!
499 din

Мagnolia Silver

Магнетен декарбонизатор со дезинфицирачко дејство. Двоен ефект за подобро перење и миење на садови!
1,725 din