Newsletter

Home

Home products

Волшебник против дамки BIONUR – 220 g

Хокус-Покус.... и дамките ги нема!
770 din

Грил-тава EIGER

Бодови: 72 Грил-тава "EIGER" за готвење. Помалку маснотии. Со термичкиотпорен стаклен капак.
18,500 din

Длабока тава за готвење (Ø 24)

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
11,000 din

Длабока тава за готвење 28 cm

За вкусно, здраво, диетално, економично и еколошко готвење!
13,760 din

Капак за тава/тенџере Ø24

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
1,745 din

Капак за тава/тенџере Ø28

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
2,050 din

Капак со дозер за квадратна тава 24 см

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
1,950 din

Капак со дозер за квадратна тава 28 см

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
3,100 din

Комплет даски за сечење со антибактериска подлога- 2 парчиња

Бидете една од првите домаќинки која ќе се обезбеди со ПРВИТЕ ВО СВЕТОТ даски за сечење со антибактериска подлога!
7,500 din

Комплет кујнски садови за готвење од 13 делови

Сонот на секое семејство!
108,500 din