Newsletter

Dafi

Dafi – бокалите и филтерите за прочистување на вода претставуваат спој на современи технологии и модерен дизајн на полската компанија Formaster кои идеално се вклопуваат во секоја кујна.

Филтер Classic

Променлив филтер: DAFI Classic (за бокали atria classic)
695 din

Филтер Classic AcquaMag Mg2+

Променлив филтер Classic AcquaMag Mg2+ (за бокали Atria Classic)
850 din

Филтер Unimax

Променлив филтер: DAFI Unimax (за бокали atria unimax)!
850 din

Филтер Unimax AcquaMag Mg2+

Променлив филтер Unimax AcquaMag Mg2+ (за бокали Аstra Unimax)!
1,080 din