Newsletter

Dafi

Dafi – бокалите и филтерите за прочистување на вода претставуваат спој на современи технологии и модерен дизајн на полската компанија Formaster кои идеално се вклопуваат во секоја кујна.

Променлив филтер Unimax Aqua Balance pH+

Се грижи за балансирање на pH вредноста на Вашето тело! За да ги задоволи современите потреби на своите клиенти компанијата Dafi создаде нов филтер за вода Dafi Aqua balance pH+. Овие филтри имаат уникатно дејство: ја алкализираат водата од чешма преку специјални керамички мембрани. Дополнително филтрите имаат можност да ги намалат штетните примеси во водата од чешма.
1,865 din