Newsletter

Филтер Classic AcquaMag Mg2+

Променлив филтер Classic AcquaMag Mg2+ (за бокали Atria Classic)
SKU: 23002
Manufacturer: Dafi
850 din

Допрете до водата збогатена со магнезиум. Магнезиумот е од големо значење за животот, како што е и водата. Тој ја подобрува концентрацијата и меморијата, штити од аритмија и висок крвен притисок, ја опушта мускулатурата, го намалува стресот и го забавува процесот на стареење.
Ете зошто, DAFI ја соедини силата на магнезиумот со чистата и вкусна вода, и создаде нова генерација на филтри, кои што не само што ја прочистуваат водата туку и дополнително ја збогатуваат со скапоцен магнезиум. Благодарение на тоа, нивото на магнезиум се обновува со секоја голтка прочистена вода.
Тоа е особено важно при проблеми со:
• Коските и зглобовите;
• Забите;
• Мускулите и рскавиците;
• Кардиоваскуларниот и нервниот систем;
• Памтењето и стресот.

Променливиот филтер AquaMag:
- Ослободува магнезиумови јони во водата;
- Го подржува здравјето и убавината;
- Го отрстранува песокот, рѓата, механичките нечистотии;
- Го отстранува хлорот, тешките метали, пестицидите, детергентите;
- Ја намалува тврдината на водата;
- Ви заштедува пари.

За да сте поздрави и посилни употребувајте го првиот во Македонија филтер за прочистување и дополнително збогатување на вода со магнезиумови јони. За помалку од 2,5 денари за литар Вие добивате здрава и чиста вода за пиење и заштедувате годишно над 200 евра за купување на флаширана минерална вода и додатоци во исхраната на база на магнезиум.

Бодови: 1.4