Newsletter

Dafi - шише за прочистување вода zuta- 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
SKU: 23231
Manufacturer: Dafi
1,515 din

Предности на Dafi шишето за прочистување вода

- 150 литри чиста вода секогаш со Вас

- ја прочистува водата од хлор, мириси, органски и механички нечистотии

- уникатен променлив филтер од активен јаглен од кокосови лушпи

- ергономски дизајн

- шише за повеќекратна употреба од пластика која се употребува за прехрамбени цели и не содржи бисфеноли и токсини

- заштедува време и пари

- практично за на работа, училиште, фитнес....насекаде

! Филтерот заменува 300  0,5 литарски шишиња направени од PET пластика, кое што е од исклучителен придонес за екологијата - вака годишно нема да фрлате 26,4 кг неразградлива пластика!!!

Бодови: 2