Newsletter

Dafi

Dafi – бокалите и филтерите за прочистување на вода претставуваат спој на современи технологии и модерен дизајн на полската компанија Formaster кои идеално се вклопуваат во секоја кујна.

Dafi - шише за прочистување вода bordo - 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Dafi - шише за прочистување вода zelena - 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Dafi - шише за прочистување вода zuta- 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Dafi - шише за прочистување вода сино - 500 ml

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada bordo

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada svetlo plavi

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada zeleni

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Rezervni filteri – 2 komada žuti

Чиста вода секогаш со вас! Економично и практично решение!
1,515 din

Променлив филтер Classic Aqua Balance pH+

За да ги задоволи современите потреби на своите клиенти компанијата Dafi создаде нов филтер за вода Dafi Aqua balance pH+. Овие филтри имаат уникатно дејство: ја алкализираат водата од чешма преку специјални керамички мембрани. Дополнително филтрите имаат можност да ги намалат штетните примеси во водата од чешма.
1,550 din