Newsletter

Carski Bilki

Carski Bilki – Rhodiolla & Ginko  Complex

За Кардиоваскуларниот Систем - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Обновување на функциите на проширените вени, при венозна слабост, пореметување во памтењето, опоравување по мозочен удар и инфаркт, склероза на крвните садови, воспалителни процеси на уринарниот систем, при покачено ниво на холестерол во крвта. Го намалува штетното дејство од употребата на терапија со лекови за лечење на оштетени крвни садови. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
1,725 din

За Мажот - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Воспалителни процеси, простатит, отежнато и болно уринирање, аденом на простатата, простатна хипертрофија, намалена полова активност, постоперативно закрепнување по операција на простатната жлезда. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
1,725 din

За Нервниот Систем - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Неврози, стресни ситуации, депресии, срцева нервоза, нервна вознемиреност, замор, раздразнетост, мигрена, еуфоричност, сексуална превозбуденост, дисменорија, нервозен желудник, проблеми со дигестивниот систем, хипертензичност, несоница, менопауза. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
1,725 din

За Остеомускуларниот Систем - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Широка група на коскени и мускулни заболувања, артритиси, ревматизми, ревматски полиартритис, остеопороза, болки во зглобови и коски, скршеници, истегнувања. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
1,725 din

За Сон - 250 ml

Ги препорачуваме да се користат при: Нарушен и неспокоен сон. Раздразнетост, кошмарни сништа, тешко заспивање, неврози, напнатост, пресија. Оригинална рецепта на М-р Фарм. Н. Мангалџиев
1,725 din