Newsletter

Detoxin - 250 мл

SKU: 30115
Manufacturer: Carski Bilki
1,725 din

Состав: висококвалитетен мед и екстракти од Бел оман, Блакнеста килавица, Гола килавица, Див костен, Орев, Магарешки трн, Рен, Смрека, Ѓумбир, Глуварче, Жолт лапачо и Пуерариа лобате.
Дејство: специјално одбраните состојки содржани во овој продукт гарантираат високоефикасно антипаразитно, антивирусно, антимикробно и регенеративно дејство.
Дополнително дејство: го поддржува црниот дроб, што е одговорен за исфрлањето на остатоците од мртвите паразити. Гарантира целосно зајакнувачки и тонизрирачки ефект.
Начин на употреба: наутро и по ручек по 1 супена лажица растворена во 50 ml вода.


Бодови: 6.23