Newsletter

Bielenda

Апсолутен лидер во производството на професионална козметика во Полска. Козметичките производи на компанијата се распространети во повеќе од 28 држави. Производите се создаваат од вредните раце на професионалниот тим на компанијата и секогаш се најиновативните во областа на козметичките производи. Компанијата употребува само најквалитетни состојки од сертифицирани фарми, а патентираните формули гарантираат ефект кој е докажан преку многубројни спроведени тестови од различни групи на корисници.

Anti-age 2 в 1 лифтинг серум и маскаGOLD@DIAMONDS 50+ - 2х5 gr

Луксузна anti age нега за зрела и осетлива кожа!
510 din

Anti-age лифтинг дневен крем GOLD@DIAMONDS50+ - 50 ml

Луксузен дневен крем за зрела и осетлива кожа!
2,330 din

Anti-age лифтинг крем за кожата околу очитеGOLD@DIAMONDS 50+ - 15 ml

Луксузна anti age нега за зрела и осетлива кожа!
2,020 din

Anti-age лифтинг ноќен крем GOLD@DIAMONDS 50+- 50 ml

Луксузен ноќен крем за зрела и осетлива кожа!
2,330 din

PF Peel Off маска за длабинска хидратација - 2х5 г

Длабински хидратирана кожа!
195 din

PF Peel Off маска за длабинско чистење на лице - 2х5 г

За длабинско чистење на лицето!
195 din

PF Детоксирачка маска за чистње и измазнување 2*5гр

Pерфектно чиста, матирана, свежа и мазна кожа со блескав и здрав тен и помалку видливи пори!
150 din

PF Кислороден ензимски пилинг со акваоксиабразионен ефект 2*5 гр

Перфектно мазна, свежа, кадифена и блескава кожа на лицето. Здрав и природен тен. Длабински потхранета кожа со кислород и добро подготвена за понатамошни третмани.
150 din