Newsletter

Балсам за груба кожа - 500мл

За свилено мека кожа!
SKU: 51311
Manufacturer: Stolz
830 din

ктивни состојки: екстракт од чајно дрво и уреа. Без парабени!
Дејство: специјално наменет за груби пети, плускавци на нозете, груба кожа на стапалата, лактите и колената. Ја омекнува кожата нежно и ефикасно, комбинирајќи ги хидратантното дејство со антисептичното, антибактериското, антивирусното и антигабичното дејство на чајното дрво.

Бодови: 3