Newsletter

Правоаголна ѓувеч тава (32Х20 см) со алуминиумски капак со индукционо дно

2 садови во 1!
SKU: 22532
Manufacturer: Stoneline
30,600 din

Овој универзален мултифункционален сад Ви овозможува покрај самиот сад да го употребувате и неговиот капак за да подготвите вкусен оброк.  Од еден сад ќе имате двојна полза – ефектот “два во еден” ќе ја израдува секоја домаќинка. Тука капакот не служи само како капак туку и како уште еден сад за готвење така што можете да готвите две јадења одеднаш. Овој сад можете да го употребувате и за готвење на обична и на индукциона плотна бидејќи има индукционо дно! Во овој сад можете да готвите се, особено големи количини на храна!
Садовите на Stoneline ни даваат уникатна можност да ги приготвиме омилените јадења задржувајќи го вкусот и корисните состојки на храната, а воедно им даваат и одлична арома на јадењата.Овие садови се едни од најдобрите и најпродаваните на пазарот и одговараат на сите меѓународни стандарди за квалитет – без грам додатоци на олово и кадмиум.


Волумен: 5,6 л.

Тежина: 3,2 кг.

Бодови: 110.36