Newsletter

Коцкаста грил тава со две вдлабнатини

Излет во Вашиот дом!
SKU: 22501
Manufacturer: Stoneline
13,760 din

STONELINE ® се единствените садови за готвење во светот со патентирана камена облога од микроскопски честички од алпски камен директно донесен од Швајцарските Алпи.


Повеќе не е задолжително да одите надвор од градот, за да организирате излет. Со коцкастата грил тава на STONELINE ®Вие ќе можете излетот да си го направите и во Вашиот дом. Чадени колбаси, ќебапчиња, плескавици, ребра, пикантен пилешки стек, печено телешко или јунешко со крцкава кора итн.  Сето тоа ќе можете да го подготвите на оваа грил тава. За да ги подготвите сите овие видови на месо, како и останатите кои тука не се наброени, Вие немате потреба да употребувате масло во печењето!
Без вишок маснотии
Во текот на печењето храната самата испушта дел од своето масло. Ребрастата површина на тавата дозволува да се зачуваат сите хранливи материи на храната, наместо таа да се пржи или пече во вишок масло. Двете вдлабнатини, кои се наоѓаат на двете страни од тавата, овозможуваат вишокот на маснотии да се исцеди од месото при приготвување на скарата.

Волумен: 1,5 л

Тежина: 2,1 кг

Бодови: 52