Newsletter

Комплет од 8 дела FUTURE (со цедалка на капакот)

Топ производ со иновативен дизајн!
SKU: 22536
Manufacturer: Stoneline
58,000 din

Сакате да ги промените Вашите садови, но сепак не сакате да се откажете од омилените садови со камена облога Stoneline? Toгаш оваа новост е наменета специјално за Вас!
Најпрепознатливата карактеристика и дизајнерска црта на овој комплет се капаците. Сите тие имаат странични отвори за цедење на течностите и секое тенџере/тава има по 2 странични вдлабнатини и цедалка на капакот, низ кои можете лесно да ја цедите течноста. И уште:
1. Се задржува пареата и не губите од температурата
2. Обезбедува испарување на вишокот течност благодарение на положбата на страничните отвори на капакот и на страничните длабнатини на садот.
3. Удобни, долги рачки од бакелит, кои што ќе Ве заштитат од случајни изгореници.
4. Дополнителни вдлабнатини на краевите на тенџерињата/тавите кои што ви овозможуваат да го прикачите капакот за садот.
Ние сме сосема убедени дека овој комплет ќе Ви стане омилен!
• Садовите можат да се употребуваат врз сите видови на плотни вклучително и врз индукциони!

Сетот содржи:

тенџере Ø 24 см (4,5 л)
тенџере Ø 20 см (2,6 л)
касерола Ø 18 см (2,2 л)
тава Ø 24 см (2,15 л)
тава Ø 20 см (0,95 л)
стаклени капаци Ø 24, 20 и 18 см.

Бодови: 209.05