Newsletter

Комплет кујнски садови за готвење од 4 дела - тенджере 24 см, тави 24 см и 28 см

Мал, но многу функционален комплет!
SKU: 22534
Manufacturer: Stoneline
34,900 din

Ова е еден мал, но многу функционален комплет за секое мало семејство да може да подготви комплетно јадење со одличен вкус.Благодарение на овие садови Вие ќе ги задржите корисните витамини и минерали , што е од голема корист за секоја мајка која што сака да приготви здрава храна за своето дете.
Стаклениот капак освен за тенџерето, може да се употребува и за помалата тава!
*Садовите можат да се употребуваат врз сите видови на плотни вклучително и врз индукциони!
Големина:   тенџере со стаклен капак 24 см (4,5 л.)
                  тава 24 см. (1,5 л.)    
                  тава 28 см. (2,3 л.)


Бодови: 125.61