Newsletter

Комплет кујнски садови за готвење од 13 делови

Сонот на секое семејство!
SKU: 22535
Manufacturer: Stoneline
108,500 din

Голем комплет садови за готвење е сонот на секоја домаќинка. Со него Вие ќе можете да готвите повеќе јадења одеднаш.  Ова е еден комплет кој е идеален за едно големо семејство или за оние кои што обожаваат да подготвуваат вкусни специјалитети за многу гости. Во овие садови нема ништо да Ви загори, ниту пак да ВИ се залепи.
Камените садови се најстарите на планетата. Во нив можете да направите супа или да испечете месо при што се задржува основниот квалитет на вкусот – онака како што јаделе нашите предци. Садовите овозможуваат приготвување на храна без употреба на масло. Употребата на масло ја прави храната потешка за варење со повеќе калории.
Осетете го вистинскиот вкус на храната – тоа е коментарот на сите што ги употребуваат садовите Stoneline.
* Садовите можат да се употребуваат врз сите видови на плотни вклучително и врз индукциони!
Големини:        тенџере XXL со стаклен капак 28 см. (7 л.)
                       тенџере со стаклен капак 24 см. (4,5 л.)
                       тенџере со стаклен капак 20 см. (2,6 л.)
                       касерола со стаклен капак 18 см. (2 л.)
                       тава 32 см. (3,4 л.)
                       коцкаста тава со стаклен капак-дозер 28x28 см. (4,2 л.)
                       длабока тава 24 см. (2,15 л.)
                       тава 20 см. (0,95 л.)

Бодови: 391.5