Newsletter

Капак со дозер за квадратна тава 28 см

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
SKU: 22544
Manufacturer: Stoneline
3,100 din

Бодови: 5.27