Novosti

Stoneline poklopac sa dozerom za kockasti tiganj 24cm

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
SKU: 22543
Manufacturer: Stoneline
1.950 din

Бодови: 3.14