Novosti

Stoneline Poklopac za tiganj/šerpa 28cm

Стаклените капаци Stoneline одговараат за тенџерињата и тавите кои веќе сте ги одбрале. Тие Ви овозможуваат подолго да го зачувате топло приготвеното јадење.
SKU: 22542
Manufacturer: Stoneline
2.050 din

Бодови: 3.3